30 napos program

veganinja_hirlevel

Próbáld ki velem a vegán ételeket, és tanuld meg, hogyan lehet hús, tejtermékek, tojás és méz nélkül ízletes, teljes értékű ételeket készíteni! Van élet a párolt zöldségen és a mákos tésztán túl. De ne aggódj, nem bonyolult és nem is drága. Túrós palacsinta túró és tojás nélkül? Simán!

Heti felbontásban fogom neked küldeni a recepteket minden napra és minden étkezésre. Egyszerűbb, hagyományos ízvilágú receptekkel kezdünk, és fokozatosan ismerheted meg a különlegesebb alapanyagokat, és tanulhatod meg a vegán konyhaművészet csínját-bínját! Nincs veszítenivalód, iratkozz fel, és gazdagodj egy 30 napnyi receptgyűjteménnyel, melyet bármikor elővehetsz!

Feliratkozás után kapni fogsz egy emailt, amiben a linkre kattintva jóvá kell hagynod a feliratkozásod. A Gmail néha megvicceli a feliratkozókat, mert a Promóciók mappába vagy a spam közé teszi a leveleket. Ha nem találod a hírlevelet feliratkozás után, keresd ezekben a mappákban!

Ne aggódj, én sem szeretem a spamet, azt nem fogok küldeni. A Feliratkozom gombra kattintással automatikusan elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Iratkozz fel 30 napos programunkra!

* kitöltése kötelező