Hogyan legyek vegán?

Vegánnak lenni öröm. Ez valójában nem lemondás, hanem egy olyan életmódváltás, amely rengeteg előnnyel jár. Ezzel az életmóddal hozzájárulsz a világ jobbá tételéhez, hiszen csökken a szenvedés a világban. Többé nem veszel részt az állatok kizsákmányolásában, nem támogatod tovább a legkörnyezetkárosítóbb iparágat – az állattenyészést, és egészségesebb is leszel. A vegán életmód etikus, erőszakmentes, fenntartható, egészséges, ízekben gazdag és olcsó. Ha szeretnéd kipróbálni, de pár infóra lenne még szükséged, segítek neked! A két legfontosabb kezdeti lépés: tájékozódj és kérdezz!

Kattints ide és iratkozz fel a 30 napos programra, hogy el legyél látva infóval és receptekkel a növényi étrended első 30 napjára.

>> Feliratkozás <<

A feliratkozás ingyenes, és bármikor elkezdheted vele a 30 napos vegán programot. Az étrend terv inkább csak iránymutatást, inspirációt szolgáltat, így eltérhetsz tőle, de akár be is tarthatod. Ami az egészségügyi aggályokat illeti, a tovább gombra kattintva olvashatsz róluk, de nem kell félned, nem bonyolult.

>> kedvenc termékeim: shop.veganinja.hu

Kattints a folytatásért >>