• vegan carbonara spagetti

    Vegán carbonara spagetti recept, ami egyszerű, mint az 1×1

    Édesanyám mindig nagy örömmel készít nekem vegán ételeket, mikor meglátogatom a szülői házat. Nemrégiben megkértem, hogy találjon ki nekem egy vegán carbonara spagetti receptet, hiszen nem ettem ilyet már legalább 4 éve. Azóta, mióta vegán vagyok. A végeredmény fantasztikus lett, pont olyan, amilyenre emlékeztem, így most az ő receptjét olvashatod.

    Hozzávalók:
    1/2 csomag tojásmentes spagetti
    1 csomag növényi felvágott
    400 ml (2 doboz) növényi tejszín
    1 evőkanál kókuszolaj
    1 evőkanál sörélesztő pehely

    bors
    A felvágottat apró kockákra vágjuk, az olajon illatosra pirítjuk, majd picit sózzuk és borsozzuk. Hozzáadjuk a sörélesztő pelyhet és a növényi tejszínt. Összefőzzük.

    A tésztát sós vízben megfőzzük , majd leszűrjük. Belekeverjük a szószba, és jól összedolgozzuk.

    Jó étvágyat!