Hírek

Megérkeztek a Piñatex szíjas karórák a webshopba!

Végre megérkeztek a Piñatex szíjas VOTCH vegán karórák a webshopba! Rozsdamentes acél óraházzal, letisztult stílusban. Vegán, környezetbarát, bőrbarát anyagok és stílusos megjelenés jellemző a VOTCH márkára, melynek alapítója és egyszemélyes tulajdonosa etikai vegán, bevételének egy részét vegánsággal foglalkozó szervezeteknek adja.

Két különböző szélességben és 5 különböző színben kapható, de a VOTCH további kollekcióiban rengeteg más színvariációt is megtalálsz.

A Piñatex szíjas órákat itt tudod megvásárolni:
http://shop.veganinja.hu/termekkategoria/kiegeszitok/orak/pinatex_kollekcio/

A Piñatexről itt írtam korábban, azt érdemes róla tudni, hogy ananászlevél-rostokból készítik, ami egyébként az ananásztermelés mellékterméke. Ennél fogva semmilyen plusz vízfelhasználás és extra termőföldigény nincsen, gyakorlatilag a hulladékot hasznosítják a csodaanyag létrehozásához.

Erős, puha, állati bőrre hajazó textilbőr, amely teljesen vegán, ráadásul bőrbarát.

Akár magadnak, akár ajándékba egy vegán családtagodnak, barátodnak szeretnéd megvásárolni az órát, kedvező feltételekkel teheted meg, mert olcsóbban adjuk, mint a gyártó, hiszen Magyarországon kevesebbet keresnek az emberek. Mi így szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy etikus, vegán, környezetbarát és méltányos körülmények között gyártott termékeket választhass.

[ Válaszd ki most a kedvencedet
a VOTCH vegán órák közül! ]

VOTCH vegán, környezetbarát és etikus órák