(vegán, gluténmentes) Hozzávalók (kb. 1 kg-hoz) 500 g natúr gesztenyemassza 4 dl kókusztejszín 3-4 szem medijool datolya (vagy 2-3 evőkanál cukor) 2-3 tábla étcsokoládé Ha datolyával készítjük, magozzuk ki őket, és botmixer segítségével dolgozzuk össze a kókusztejszínnel, majd az így kapott édes tejszínt keverjük bele a kiolvasztott, villával összetört gesztenyemasszába. Figyeljük a massza állagát, […]
(gluténmentes, vegán) Hozzávalók (1,8 kg-hoz): 800 g darált mandula 800 g porcukor 2 dl víz A mandula felét a porcukor felével simára keverjük. A porcukor másik felét a vízzel sziruppá főzzük, kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a cukros mandulába. A maradék darált mandulát pedig a massza igényének megfelelően belekeverjük. Keserűmandulát szoktak még a masszához keverni, […]
Tápláló finomság lehet reggelire vagy desszertnek a tejberizs. A kókusz és a rizs íze igazán jól harmonizál egymással, kakaóval, fahéjjal, vagy gyümölcsökkel tovább fokozhatjuk az élményt. Tedd a kedveceim közé 0