Én azért szeretem a VeganGrill termékeit, mert nagyon gyorsan lehet belőlük ízletes, hagyományos ízvilágú ételeket (angol kifejezéssel élve comfort food) készíteni. Csak megveszem, megsütöm, és kész. De lehet belőle kreatívkodni is – mindenféle húsos étel vegán alternatívája készíthető belőle. Ez egy összeállítás azokból az ételekből, amiket csináltam belőlük.
Először is nézzük, milyen termékeik vannak jelenleg:
Pácolt szejtáncsíkok
Elég egy serpenyőben vagy tepsiben megsütni, és kész is van a fűszeres, ízletes főétel, ami mellé már csak köretet kell varázsolni.



Natúr szejtán tömb
Én megtöltöttem, de saját szád íze szerint pácolhatod, ledarálva készíthetsz belőle fasírtot, tölteléket, szeletelve belegöngyölhetsz dolgokat.

Grillkolbászok és szárazkolbász



Miket készítettem belőlük?
A variációk száma kb. végtelen, sütés után mind a szejtáncsík, mind a kolbászkák (a cuki bolti nevük egyébként bászka) mehet szendvicsbe, melegszendvicsbe, pizzára, salátára, pörköltbe, gulyásba, tokányba, meg még egy csomó mindenbe, ami most nem jut eszembe.



Haladó: töltött káposzta
A magyaros kolbászkák bármelyikét a töltelékhez adva, morzsolva igazi tradícionális húsmentes töltött káposztát készíthetünk.
A következő ételek receptjeit a képre kattintva elolvashatod:


A Vegan Grill termékekről ezen a linken olvashattok még többet:
www.vegangrill.hu
Disclaimer: a cikk megírásáért nem kaptam anyagi juttatást, őszintén kedvelem a termékeiket, főleg a pácolt szejtánokat.